بسته آموزش کتیا|محیط طراحی سطوح GSD|جامع |کدافزار

کتیا > محیط Generative Shape Design

بسته آموزش کتیا|محیط طراحی سطوح GSD|جامع |کدافزار
قیمت: 880,000 تومان
کد محصول: 593
حجم ویدئو: 3.63 GB
زمان: 9:00 ساعت

حجم فایل: 3.63 GB | نوع فایل: zip

می آموزیم:

بسته آموزش محیط طراحی سطوح GSD در کتیا | مهندس محمدرضا علی پور | کدافزار

enlightenedاین بسته آموزشی کتیا قسمتی از بسته جامع آموزش کتیا می باشد.

یکی از مهمترین و متمایز ترین محیط های نرم افزار کتیا محیط Generative Shape Design هست . با توجه به قابلیت های این محیط هر قطعه ای را که در اطرافمون هست با هر میزان پیچیدگی، میتوانیم به وسیله Surface Modeling ایجاد کنیم . بنابراین یادگیری این محیط به همه طراحان پیشنهاد میشود .

در بسته آموزشی طراحی سطوح کتیا، این محیط را با مثال های مختلف و پیچیدگی های متفاوت همراه کردیم. پیشنهاد میکنیم که در ابتدا و قبل از مشاهده فیلم های آموزشی اقدام به طراحی مثال های ذکر شده در این بسته کرده (خواه به نتیجه برسید یا خیر) و سپس فیلم آموزشی را ببینید .این مورد به شما کمک میکند که ذهن بازتری در طراحی ها داشته باشید.

دستورات به کار رفته در محیط GSD دستورات ساده اما بسیار گسترده هستند. بنابراین حداقل باید 4 تا 5 مثال را بررسی کنید تا دستورات برای شما ملکه شود تا برای زمانیکه به صورت حرفه ای بخواهید طراحی انجام دهید بتوانید ازین ابزار و دستورات به صورت حرفه ای استفاده نمایید .

تا زمانی که دستورات و کاربرد آنها برای شما جا نیفتد ممکن هست در طراحی های واقعی استفاده مناسبی از دستورات نداشته باشید و از روش هایی استفاده نمایید که مناسب نیستند و گاها شمارو به نتیجه نرساند . اما با یادگیری این محیط این تضمین را میدهیم که هر قطعه ای با هر پیچیدگی قابل ایجاد کردن هست.

شایان ذکر است که محیط های دیگری هم مثل free style وجود دارند که به ما کمک میکنند و شرایط ایجاد surface در این محیط متفاوت است و حتی گاها طراحی راحتتر هم انجام میشود ولی این مورد به عنوان نقطه ضعف GSD محسوب نمیشود .

بنابراین حتما باید تمرین کنید، تمرین کنید و تمرین کنید و از این محیط لذت ببرید.

 

بخش اول

آشنایی با طراحی سطوح:

  • آشنایی با Surface کتیا و محیط Generative Shape Design 

  • بررسی تفاوت Solid Modeling و Surface Modeling

Generative Shape Design

 

 

بخش دوم

دستور Split و Trim:

آموزش طراحی سطوح کتیا، آشنایی با ابزارهای Split و Trim و بریدن دو سطح باهم و یا بریدن سطح با منحنی همچنین شباهت و تفاوت Trim و Split با مثالی کاربردی

دستور Projection:

آموزش دستور پروجکشن Projection در محیط طراحی سطوح (GSD) کتیا ، هنگامی که می­خواهیم دو المان را روی هم تصویر کنیم از این دستور استفاده می­کنیم

دستور Intersection:

آموزش دستور اینترسکشن Intersection در محیط طراحی سطوح (GSD) کتیا ، تداخل و تصویر برخورد دو المان در محیط کتیا با این دستور پیدا می­شود

دستور Boundary و Untrim:

در این ویدیو آموزش دستورهای باندری Boundary برای بدست اوردن دور و مرز سطوح و اجسام و Untrim برای باز شدن سطوح در محیط طراحی سطوح (GSD) کتیا تدریس می شود

دستور Extract-Multi Extract:

آموزش دستورهای Extract و Multi Extract محیط طراحی سطوح کتیا (GSD)

دستور Blend:

آموزش و بررسی دستور Blend در محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) و آموزش پیوستگی با ابزار Analysis همراه با مثال کاربردی

 

بخش سوم

مثال بطری شامپو:

مثال طراحی بطری شامپو در محیط GSD کتیا به صورت طراحی از بالا به پایین (Top-Down Design) مرور و بررسی دستورات آموزش داده شده مثل Extrude ، Revolve ، Split و ... همچنین بهینه سازی بطری با دستوری به نام Affinity و کاربرد آن

 

محیط generative shape design

 

در ادامه مثال طراحی بطری شامپو می خواهیم نحوه بدست آوردن حجم بطری را یاد بگیریم . با استفاده از دستور Multi Extract از بدنه بطری حالت مایع داخل آن را ایجاد کرده و با دستور Close Surface در پارت ، مایع داخل بطری را ایجاد می کنیم و در نهایت با استفاده از ابزار Measure حجم قسمت ایجاد شده به عنوان شامپو را اندازه می گیریم .

 

 

بخش چهارم

دستور Sweep:

آموزش و بررسی دستور بسیار مهم Sweep در محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) و بررسی قسمت های مختلف این دستور و منطق ایجاد سطوح با استفاده از این ابزار کاربردی و آشنایی و یادگیری مفهوم Spine ، کاربرد گزینه Replace در ترسیم اسکچ و ابزار Isoparametric Curve و کاربرد Law در اجرای دستورات

 

بخش پنجم

دستور Sweep:

آموزش و بررسی دستور بسیار مهم Sweep در محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) و بررسی قسمت های مختلف این دستور و منطق ایجاد سطوح با استفاده از این ابزار کاربردی

 

بخش ششم

مثال طراحی دستگیره:

در این ویدیو نحوه طراحی یک دستگیره کشو را به صورت Free Form با کمک دستورات محیط طراحی سطوح (GSD) کتیا یاد خواهیم گرفت . این طراحی به صورت پارامتریک و از بالا به پایین (Top down Design) می باشد.

 

بخش هفتم

مثال طراحی یک کلاه ایمنی:

در این ویدئو به طراحی یک کلاه ایمنی به صورت Free Form می پردازیم که برای دقیق تر شدن ابعاد و نزدیک بودن آن به واقعیت از محیط ارگونومیک کتیا نیز کمک خواهیم گرفت . از دستورات کاربردی و مهم محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) برای طراحی و مدلسازی این کلاه استفاده شده است.

 

طراحی سطوح در کتیا - free form

 

بخش هشتم

مثال طراحی یک لوستر لامپ:

در این بخش می خواهیم با استفاده از محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) و دستورات آموخته شده یک لوستر با طرح دلخواه طراحی کنیم. برای این منظور ابتدا در محیط اسکچر فضای کاری خود را مشخص کرده و طرح دلخواه مون را ترسیم میکنیم و سپس با کمک دستورات کاربردی موجود در محیط (GSD) کتیا این لوستر خاص را طراحی می کنیم .

 

بخش نهم

دستور Join:

در این ویدئو آموزش دستور Join را خواهیم داشت . دستور Join در محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) یکی از مهم ترین و پر کاربرد ترین دستورات است . با استفاده از دستور join می توانیم چندین سطح یا wireframe را بهم متصل و باهم یکی کنیم.

دستور Fill:

در این بخش به بررسی و یادگیری دستور Fill درمحیط طراحی سطوح کتیا (GSD) می پردازیم. با استفاده از دستور Fill همانطور که از اسم این دستور پیداست می توانیم فضای خالی خاصی را پر کنیم.

دستور Offset و Rough Offset:

این ویدئو آموزش دستورات Offset و Rough Offset می باشد. در محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) برای بزرگ کوچک کردن یک Surface می توانیم از دستور Offset استفاده کنیم. با یک مثال کاربردی نحوه ایجاد برجستگی روی یک سطح را با استفاده از دستور Offset یاد می گیریم.

دستور Healing:

در این ویدئو با کاربرد دستور Healing در طراحی سطوح کتیا آشنا می شویم. که این دستور برای رفع و برطرف کردن ناپیوستگی های موجود در سطح و قطعه کاربرد دارد.

 

بخش دهم

مثال طراحی کوزه:

در این ویدئو می خواهیم با استفاده از دستورات مهم و کاربردی در محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) یک کوزه زیبا را به عنوان مثالی آموزشی طراحی و ایجاد نماییم. تمامی روند طراحی این کوزه در این مثال گفته خواهد شد و با روش های مختلف طراحی پارامتریک این کوزه آشنا خواهیم شد. در نهایت پس از طراحی اشاره ای به روش ساخت این کوزه هم خواهیم کرد.

 

طراحی کوزه در محیط generative shape design

 

بخش یازدهم

دستور Combine:

در این ویدیو آموزش دستور Combine از نوار ابزار Wireframe را خواهیم داشت . به کمک این دستور می توان دو منحنی را باهم ترکیب کرده و منحنی 3 بعدی جدیدی ایجاد نمود. کاربرد این دستور در محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) را باهم بررسی می کنیم و منطق دستور combine را با مثالی کاربردی نشان خواهیم داد.

دستور ReflectLine:

در این ویدیو به آموزش دستور Reflect line از نوارابزار Wireframe می پردازیم. دستور Reflect line را می توانیم در طراحی قالب برای ایجاد خط جدایش و ترسیم سطح جدایش استفاده کنیم. در این ویدیو با یک مثال خط جدایش قالب یک سطح نسبتا پیچیده را به کمک دستور Reflect line ایجاد می کنیم .

دستور Parallel Curve:

در این ویدیو به بررسی و آموزش دستور Parallel Curve از نوار ابزار Wireframe در محیط طراحی سطوح کتیا می پردازیم . می توان گفت این دستور همان Offset در محیط طراحی سطوح می باشد که بر روی سطوح پیچیده سه بعدی می توانیم از منحنی های مورد نظر Offset ایجاد کنیم .

دستورات Circle-Corner:

در این ویدیو به آموزش دستورات Circle و Corner از نوارابزار Wireframe در محیط GSD کتیا پرداختیم. دستور Circle برای ایجاد دایره روی سطوح سه بعدی می باشد . با کمک دستور corner می توانیم بین دو wireframe منحنی و fillet ایجاد کنیم. با مثالی ساده کاربرد این دو دستور را باهم خواهیم دید.

 

بخش دوازدهم

دستورات Spline و Connect curve:

در این ویدیو آموزش دستور Spline از نوارابزار Wireframe در محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) بیان شده است. به کمک این دستور و نقاطی در فضا می توان منحنی سه بعدی ایجاد کرد . تفاوت مهم دستور Spline با دستور Connect curve این است که دستور connect curve می تواند فقط با دو نقطه منحنی ایجاد کند .

دستورات Extrapolate & Isoparametric Curve:

در این ویدئو آموزش دستورات Extrapolate و Isoparametric Curve از نوار ابزار Wireframe در محیط طراحی سطوح کتیا (GSD) گفته شده است. دستور Extrapolate برای افزایش یا کاهش سطح یا وایرفریم در راستایی مشخص کاربرد دارد . با کمک دستور Isoparametric curve هم می توان منحنی های U و V یک سطح را مشخص کرد. با استفاده از مثالی کاربردی با نحوه کار این دستورات آشنا خواهیم شد.

دستور Helix:

در این ویدئو آموزش و بررسی دستور Helix از نوار ابزار Wireframe در محیط طراحی سطوح (GSD) کتیا را خواهیم داشت. دستور helix برای ایجاد منحنی های فنر شکل کاربرد دارد. با ترکیب دستور helix و دستور Sweep در محیط طراحی سطوح کتیا می توانیم فنر با مشخصات مختلف طراحی کنیم. در انتها هم نحوه ایجاد فنر با محور و منحنی دو و سه بعدی به وسیله sweep گفته شده است.

 

لینک فصل های مختلف بسته جامع آموزش کتیا 

 

عنوان فصل بندی

تعداد فیلم ها

مدت زمان آموزش

( ساعت)

قیمت هر فصل

( تومان )

لینک توضیحات

دوره مقدماتی

Sketcher

9

01:36

35000

مشاهده بسته آموزشی اسکچر کتیا

Part Design

8

03:28

145.000

مشاهده بسته آموزشی پارت دیزاین کتیا

Assembly Design

5

01:23

50.000

مشاهده بسته آموزشی اسمبلی کتیا

Generative Drafting

5

01:28

85.000

مشاهده بسته آموزشی نقشه کشی کتیا

دوره میانه

Generative shape Design

12

09:00

439.000

مشاهده بسته آموزشی طراحی سطوح

Core&Cavity Design +Mold Tooling

5

02:12

75.000

مشاهده بسته آموزشی تزریق پلاستیک

Sheet metal design

2

00:42

45.000

مشاهده بسته آموزشی ورقکاری کتیا

Unfold in CATIA

2

00:49

48.000

مشاهده بسته آموزشی سطوح گسترده کتیا

دوره پیشرفته

Digitized Shape Editor

6

02:23

98.000

مشاهده بسته آموزشی ابر نقاط کتیا

NCManufacturing(CNC)

4

01:37

104.000

مشاهده بسته آموزشی ماشینکاری کتیا

DMU

17

02:38

42.000

مشاهده بسته آموزشی متحرک سازی

Formula

3

01:00

39.000

مشاهده بسته آموزشی فرمول نویسی کتیا

Cloud of Point

7

02:45

137.000

مشاهده بسته آموزشی تمرین ابر نقاط

پس از خرید محصول، جهت دانلود روی گزینه "دانلود فایل ها" در همین صفحه و یا "دانلود فایل ها " در دسته بندی "فیلم های من" در قسمت"پروفایل" کلیک نمایید.


راهنما  لطفا برای درج نظر و یا سوال به موارد زیر توجه کنید:

  • قبل از طرح پرسش  خود ، سوالات دیگر را مطالعه بفرمایید.
  •  کلمات فارسی را فارسی و انگلیسی را انگلیسی بنویسید.
  •  سوالتان بدون ابهام  و کامل باشد.
  • اگر میخواهید عکسی را همراه سوال آپلود نمایید  میتوانید لینک آن را در متن بگذارید و یا از گزینه  ارسال تصویر  استفاده کنید.

 

نیلوفر علیزاده: 1398-07-17 13:51:24

  سلام دوستان

من یه هندسه ای رو کشیدم که متقارن هست و الان میخوام از روی صفحه تقارن نصفش کنم، دستور خاصی وجود داره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

مدیر سایت: 1398-07-17 13:51:59

سلام

میتونید از دستور split استفاده کنید. این دستور هم در محیط پارت و هم در محیط gsd کاربرد داره

مهرداد حسنی: 1401-11-07 13:43:42

سلام و با تشکر از اموزش هاتون. من چنتا از آموزشهای شما رو تهیه کردم و راضی بودم فقط یه سؤال از حضورتون داشتم ممنون میشم جواب بدین. سؤال من مربوط هست به connexity error که من خیلی موارد در دستور join باهاش برخورد میکنم و فلشهای زرد جایی رو نشون میدن که  قدر هم زوم میکنم نمیتونم او قسمتی که یکپارچگی نداره پیدا کنم و حتی با تغییر مقدار تلورانس عددی هم که داره باز هم connexity error میده.حتی من با این ارور در دستور trim هم مواجه شدم. ایا امانش هست که استاد یه اموزش در مورد این ارور ها و طریقه حل کردنشون بزاذن یا حداقل راهنمایی بفرمایند.

ممنون

محمدرضا علی پور حقیقی: 1401-11-08 14:12:55

سلام
این که شما هر چقدر زوم می کنید فاصله ای نمی بینید می تونه دلبلش این باشه که دو سطح در محلی که زوم می منید واقعا به هم چسبیده باشند ولی یکی از این سطوح ( و شاید هر دو ) دو تکه باشند و منظور از این  پیام خطا وصل نشدن آن قسمت بعد از اجرای دستور است .
به بیان دیگر اول از دو موضوع انتخابی مطمئن شوید که یک پارچه هسنتد یا خیر

درج دیدگاه


Google Analytics Alternative