کتیا > کتیا مقدماتی
می آموزیم:
مونتاژ گیره رومیزی درمحیط اسمبلی کتیا
در این بخش از آموزش کتیا ، قصد داریم که مدل یک گیره رومیزی را در محیط اسمبل نرم افزار کتیا مونتاژ کنیم..نکته ای که باید بگم اینه که من قبلا ، قطعات این گیره را در محیط پارت دیزاین کتیا مدلسازی کردم و در این ویدیو قصد داریم که این قطعات رو به محیط اسمبل وارد کرده و کار مونتاژ رو انجام بدیم. من وارد محیط اسمبلی دیزاین کتیا میشم..ما برای وارد کردن قطعات در محیط اسمبل دو روش رو میتونیم استفاده کنیم :
1- روش درگ کردن :اولین فایل رو که میخوایم وارد کنیم OPEN میکنیم. و بعد تنظیمات پنجره ها را به صورت عمودی در می آوریم (منو Window - قسمت tile verticaly) و سرشاخه پارت 1 را روی product1 ،درگ میکنیم.
2- روش دوم استفاد از دستور Existing Component هست .به این ترتیب که من روی این دستور کلیک میکنم و روی سرشاخه product1 کلیک میکنم ،نرم افزار مسیری رو که قبلا در اونجا قطعاتم رو ذخیره کردم باز میکنه و میشه انتخاب کرد.
نکته ای که در مجموعه های مونتاژی خیلی مهم است اینه که ما در مجموعه های مونتاژی یک قطعه رو به عنوان پایه می شناسیم که معمولا بیشترین قطعات روی اون مونتاژ میشن ، و نکته ای که خیلی خیلی مهم تره اینه که ما حتما حتما باید درجات آزادی قطعه پایه رو بصورت کامل بگیریم. یعنی قطعه باید در فضا هیچ گونه درجه ای برای حرکت کردن نداشته باشد. برای اینکار ما از قید Fix Component استفاده میکنیم....(ادامه در فیلم )
به طور کلی در این فیلم به آموزش های زیر پرداخته میشود :
1- روش های وارد کردن قطعات در محیط Assembly Design
2- آموزش استفاده از دستور Existing Component
3- آموزش روش اصولی مونتاژ کردن
4- آموزش استفاده از قیدهای محیط Assembly Design
5- توضیح مفهوم DOF یا درجه آزادی
6- معرفی و ضرورت استفاده از قید Fix Component
7- نخوه استفاده از دستور Fix Component
8- نحوه استفاده از دستور Coincidence
9- توضیح دستور Update
10- آموزش کپی گرفتن از قطعات در محیط Assembly Design
11- معرفی و نحوه استفاده از دستور Fast Multi Instantiation
12-معرفی و نحوه استفاده از دستور Define Multi Instantiation
13- آموزش جابجا کردن با استفاده از Compass
آموزش بعدی این مدرس : روش ترسیم فنر با دستور Line در کتیا
درج دیدگاه