کتیا > محیط اسمبلی assembly
می آموزیم:
خلاصه : در این فیلم آموزشی کتیا محیط اسمبلی ،استفاده از دستور Reuse Pattern برای مونتاژ قطعات مشابه آموزش داده می شود. با این دستور به راحتی می توان قطعات مشابه که از الگوی مونتاژی مشابه پیروی میکنند را مونتاژ نمود.
سلام . در این فیلم آموزشی کتیا ، قصد داریم با ذکر یک مثال نحوه استفاده از دستور reuse pattern رو با هم کار کنیم.
فرض کنید دو قطعه داریم به این شکل (مشاهده در فیلم) یک شفت(سوراخ) و یک پیچ . که قصد داریم این پیچ رو دراین شفت مونتاژ کنیم .
خب یک فایل اسمبلی ایجاد میکنیم. دو تا فایل رو داخلش فراخونی میکنیم. یعنی شفت و پیچ رو وارد میکنیم.
خب ما این دو قطعه رو به هم مونتاژ میکنیم و میگیم که سطحشون هم روی هم بشینه ، سطح پیچ و سطح شفت ، میگیم خلاف جهت هم قرار بگیرند . (دستورات را انجام میدهیم ، اکی و آپدیت میکنیم.)
برای اینکه بهتر مشخص بشه من ، شفت رو روی حالت شیشه ای قرار میدم ، فرضا شما میخواید داخل تمامی این سوارخ ها رو از همین مدل پیچ مونتاژ کنید.
خب اگر به همین تعداد من بخوام پیچ ها رو وارد کنم ، من باید تک تکشون رو قید بدم که یک مقدار این فرآیند ، فرآیند زمان بری خواهد بود .
کاری که میشه کرد ، استفاده از دستور reuse pattern هست . همونطور که از اسمش مشخص هست ، استفاده مجدد از دستور پترن pattern هست. زمان هایی میتونید از این دستور استفاده کنید که pattern یا یک الگو برای مونتاز کردن قطعات داشته باشید .
این سوراخ ها رو نگاه کنید بر اساس چه دستوری ایجاد شده ؟ ابتدا من یک سوراخ رو ایجاد کرده بودم ، بعد از اون با ایجاد دستور پترن دایره ای ، اومدم به تعداد دلخواه ، سوراخ رو ایجاد کردم .
خب برای استفاده از دستور reuse pattern ، دستور reuse pattern رو انتخاب میکنیم. در قسمت componant to instantiate ، کامپوننتی که میخوایم پترن کنیم رو انتخاب میکنیم. (پارت 2 یا همون پیچ).
در قسمت pattern ، پترن رو انتخاب میکنیم. پترن کدومه ؟ این پترن !(پترن ایجاد سوراخ که بالا توضیح داده شد . )
Keep line with the pattern : انتخاب این گزینه باعث می شود بین پترن اولیه و قطعات ایجاد شده ، ارتباط وجود داشته باشد و با تغییر پترن اولیه ، موقعیت و تعداد قطعات reuse pattern شده ، متناسب با آن تغییر یابد .
همونطور که مشاهده میکنید این تعداد پیچ در این سوراخ ها قرار گرفتند.
من یکبار تیک put new instances in a flexible component رو نمیزنم و یکباره دیگه این تیک رو میزنم و همین کارو انجام میدم تا ببینیم تفاوتش چیه !
همونطور که مشاهده میکنید تمامی پیچ ها بدرستی سرجای خودشون مونتاژ شدند ، در نمودار درختی هم شما اونها رو مشاهده میکنید.
من با استفاده از ctrl +z بر میگردم به قبل ازاجرای این دستور . یکبار دیگخ همون دستور رو میزنم . کامپوننتم رو انتخاب میکنم ، پترن رو هم انتخاب میکنم ، بهتره که از نمودار درختی انتخاب کنید تا اشتباهی صورت نگیره . اینبار این تیک put new… رو میزنم . د راین حالت مشاهده میکنید که تمامی این پیچ ها در داخل یک product یا کامپوننت کمکی قرار گرفتند. این کار برای جلوگیری از شلوغ شدن نمودار درختی بسیار کمک میکنه .
فرضا تعداد سوراخ ها رو من اینجا افزایش میدم . بجای 7 عدد 12 عدد استفاده میکنم . وارد محیط product میشم . گزینه آپدیت رو میزنم . همونطور که مشاهده کردید براحتی تعداد پیچ هامون افزایش پیدا کرد . پس براحتی با استفاده از دستور ، reuse pattern میتونیم قطعات این چنینی رو مونتاژ کنیم .
خب فرضااگر قطعه اولم رو جابجا کنم ، ببینیم به چه شکلی در میاد ، مثلا قطعه اولم رو در راستای y ،جابجا میکنم و قید اولیه که بهش داده بودم رو دیلیت میکنم و آپدیت . همه پیچ ها با توجه به پیچ اول ، موقعیتشون اصلاح میشه . (ادامه در فیلم ...)
کلمات کلیدی مرتبط : ،Reuse Pattern ، مونتاژ قطعات مشابه در کتیا، آموزش استفاده از دستور Reuse Pattern در محیط مونتاژ نرم افزار کتیا، محیط اسمبلی
درج دیدگاه