بررسی تجربی و شبیه سازی عددی فرآیند ساخت و تست مقاومت فشاری یک سازه کامپوزیتی نوین مورد کاربرد در صنعت ساخت|کدافزار

طراحی، ساخت و تولید > اصول و روش های ساخت

بررسی تجربی و شبیه سازی عددی فرآیند ساخت و تست مقاومت فشاری یک سازه کامپوزیتی نوین مورد کاربرد در صنعت ساخت|کدافزار
رایگان
کد محصول: 27
استاد: کدافزار

می آموزیم:

بررسی تجربی و شبیه سازی عددی فرآیند ساخت و تست مقاومت فشاری یک سازه کامپوزیتی نوین مورد کاربرد در صنعت ساخت

چکیده

در این مقاله، با توجه به کاربردی بودن کامپوزیت ها و استفاده از این نوع سازه ­ها در صنعت ساختمان سازی، به مطالعه تجربی و عددی بر روی رفتار مکانیکی ساندویچ ­پانل پیشنهادی ساخته ­شده با تکنولوژی هیدروفرمینگ به منظور یافتن ویژگی مکانیکی چون استحکام فشاری این نوع ساندویچ ­پانل پرداخته ­شده ­است. نمونه ­های آزمون ­فشاردر حل­ تجربی شامل ساندویچ ­پانل ­پیشنهادی با مغزی لانه ­زنبوری ­نوین از جنس آلومینیوم 5754 با رویه های آلومینیوم هم­جنس و همچنین ساندویچ ­پانل لانه ­زنبوری پیشنهادی پرشده با فوم پلی­ یورتان می باشد. حل المان محدود برای مشخص ­کردن بیشترین جابه ­جایی، تحلیل و اندازه گیری تنش ها در نمونه­ ها با استفاده از نرم ­افزار آباکوس انجام ­گردید. پس از بررسی نمودارهای نیرو-جابه جایی حاصل از حل تجربی، استحکام فشاری بسیار بالای ساندویچ ­پانل ­پیشنهادی پرشده با فوم پلی­یورتان نسبت به نمونه بدون فوم پلی یورتان آن مشاهده شد. نتایج حاصل از حل عددی نشان دهنده تطابق قابل قبولی میباشد.

 

1. مقدمه

 

امروزه با تحقیقات و پیشرفت به عمل آمده در زمینه تولید مواد کامپوزیت، ساندویچ پانل ها به عنوان یکی از مصالح ساختمانی سبک و مقاوم، طراحی و تولید می شوند. پانل های سبک با قابلیت مقاومت بالا اولین بار در ساخت آشیانه هواپیماهای جنگی در سال های اخیر مورد توجه محققین بسیاری قرا گرفته است. از آن زمان و با پیشرفت های مهم در زمینه طراحی و ساخت این مواد، امروزه ساندویچ پانل ها در گستره وسیعی از ساخت شاتل های فضایی تا تولید درب های معمولی ساختمان های اداری و مسکونی به کار برده می شوند. طراحی ساندویچ پانل ها کاری بسیار پیچیده برای رسیدن به نیازمندیهای خاص مانند مقاومت حرارتی، آب بندی، مقاومت مکانیکی، ایمنی در مقابل حریق و مسائل زیست محیطی است. ساندویچ پانل ها برای دستیابی به این موارد طراحی و تولید میشوند. ساندویچ پانل ها روش های بسیار آسان و اقتصادی برای تمام نیازمندیهای ساختمانی ارائه می دهند و قابل استفاده در کارخانه ها و ساختمانهای صنعتی، انبارها و انبارهای مواد غذایی و کشاورزی، ساختمانهای پیش ساخته، سالنهای ورزشی و استخرهای شنا، تجهیز کارگاه، سالنهای پرورش مرغ، سیلوها و فروشگاه های بزرگ و ساختمانهای نظامی و دولتی و شخصی می باشند.

با توجه به نیازهای وسیع ذکر شده و لزوم بهبود کیفیت تولید ساختمان همانطور که در غالب کشورهای بزرگ نیز متداول است باید روشهای تولید صنعتی ساختمان بطور جدی مورد توجه قرار گیرد . یکی از این فنون مطرح شده در دو دهه اخیر استفاده از صفحات ساندویچی متشکل از دو لایه بتن مسلح با شبکه جوش شده و یک لایه پلی استایرن است که در برخی طرح های ساخت مسکن در ایران به کار گرفته شده است . که این نوع ساندویچ پانل نسبت به نوع جدیدتر آن که از ورق های گالوانیزه یا آلومینیومی ساخته شده سنگین تر است،شکل1.

 

پیشرفت ساندویچ پانل ها

 

شکل1- پیشرفت ساندویچ پانل ها

 

يک پانل ساندويچي یک ساختار سبک و مرکب است که در حقيقت از دو بخش اصلي تشکيل شده است: نخست لایه مياني، ديگري پوسته‌هاي واقع در دو طرف هسته.این ساندویچ پانل ها در انواع ساندویچ پانل پلی یورتان ، ساندویچ پانل سقفی ، ساندویچ پانل دیواری ، ساندویچ پانل سردخانه ای تولید می گردد. ساندویچ پانل ها از دولایه ورق تشکیل شده که نوع ورق می تواند ورق گالوانیزه ، آلومینیوم ، آلوزینگ و یا دولایه فویل یا یک لایه ورق و یک لایه فویل باشد . با توجه به تنوع پانل ها در نوع استفاده از ورق باید توجه داشت که ورق تاثیر بسیاری در کیفیت و دوام و عمر آن دارد. در شکل 2-الف، نمونه هایی از کاربرد این ساندویچ پانل ها در صنعت ساختمان سازی نشان داده شده است. ساندویچ پانل ها به عنوان یکی از پرکاربردترین مواد تشکیل دهنده انواع سازه ها، در صنایع دیگری چون صنایع هوافضا، خودرو، حمل و نقل، توربین ها و غیره کاربرد زیادی دارند. در شکل 2-ب، نمونه هایی از دیگر کاربردهای این ساندویچ پانل ها نشان داده شده است.

­­­

صنعت ساختمان سازی صنعت هواپیماسازی، خودرو سازی و توربین ها

 

                                        (الف)                                                                                (ب)

شکل2- کاربرد ساندویچ پانل، (الف)صنعت ساختمان سازی [1]، (ب) صنعت هواپیماسازی، خودرو سازی و توربین ها[2]

 

روش سنتی و معمول ساخت هسته هانی کمب، روش موج دار کردن می‌باشد که این روش خیلی زمانبر بوده و سازه چندپارچه احتیاج به صرف زمان بالای تولید و مونتاژ دارد. شکل 3 نشان دهنده مراحل تولید هسته لانه زنبوری و نحوه ساخت یک ساندویچ پانل می باشد.

 

روش تولید معمول هسته لانه زنبوری و ساختار ساندویج پانل لانه زنبوری

شکل3- روش تولید معمول هسته لانه زنبوری و ساختار ساندویج پانل لانه زنبوری [3]

 

هیدروفرمینگ یا شکل‌دهی هیدرولیکی، یکی از فرآیندهای اصلی شکل‌دهی ورق های فلزی بوده که در سالهای اخیر مورد توجه محققین زیادی بوده است.امروزه این روش به عنوان جایگزینی برای فرآیندهای سنبه – ماتریس و جوشکاری سنتی در ساخت قطعات پیشنهاد می‌شود. این روش می‌تواند وزن قطعه را کاهش داده، دور ریز مواد را به حداقل رسانده و منجر به ساخت قطعات مستحکم‌تر و مقاوم‌تر که نیاز به جوشکاری کمتر نیز داشته باشند، شود. در سال‌های اخیر با کاهش زمان تولید و بهبود کنترل فرآیند، زمینه‌های کاربرد هیدروفرمینگ بسیار وسیع‌تر شده و به سبب مزایای فراوانش، توجه خاصی را از سوی صنعتگران و محققان جلب نموده است. در دهه آینده این تکنولوژی به عنوان تکنولوژی پیشگام در صنایع هوایی و خودروسازی مطرح خواهد شد.شکل 4 نشان دهنده مراحل تولید یک قطعه توسط فرآیند هیدروفرمینگ ورق[4] می‌باشد.

 

مراحل تولید قطعه توسط فرآیند هیدروفرمینگ ورق

شکل4- مراحل تولید قطعه توسط فرآیند هیدروفرمینگ ورق [4]

 

در این مقاله با توجه به قالب طراحی شده و دستگاه ساخته شده جهت تولید هسته لانه زنبوری پیشنهادی که در شکل 5 نشان داده شده است، با استفاده از فرآیند هیدروفرمینگ ورق نمونه‌ای از هسته لانه زنبوری ساندویچ پانل پیشنهادی تولید شده است که این ساندویچ پانل برای اولین بار در دنیا توسط نگارندگان این مقاله پیشنهاد شده و امید است با مزایای فراوانی که دارد، بزودی در صنعت جایگزین روش سنتی موج دار کردن گردد. درشکل 6 نمونه‌ای از هسته لانه زنبوری سنتی و نوین تولید شده نشان داده شده و مقایسه گردیده است.

 

 

دستگاه هیدروفرمینگ تولید لانه زنبوری نوین مقایسه هسته لانه زنبوری سنتی و نوین

 

شکل5- دستگاه هیدروفرمینگ تولید لانه زنبوری نوین [5]          شکل6- مقایسه هسته لانه زنبوری سنتی و نوین [5]

                                                                            الف- هسته لانه زنبوری سنتی، ب- هسته لانه زنبوری نوین

 

از گذشته تا به امروز، در این زمینه پژوهش های بسیاری توسط پژوهشگران انجام شده است. یوآن و همکاران[6] خواص مکانیکی و رفتار تریبولوژیکی کامپوزیت های زمینه آلومینیومی تقویت شده با ذرات ALB2 را مورد مطالعه قرار داده اند و به این نتیجه دست یافته اند که این نوع کامپوزیت سختی و جقرمگی بسیار بالایی دارد. شی و همکاران [7] به مطالعه تجربی و عددی برروی خواص فشاری یک سازه ساندویچ پانل با هسته لانه زنبوری تقویت شده پرداخته اند که نتایج نشان دهنده بهبود خواص ساختاری بالای ای سازه می باشد،شکل7.

 

- شماتیکی از ساختار ساندویچ پانل با هسته لانه زنبوری تقویت شده توسط شی وهمکاران

شکل7- شماتیکی از ساختار ساندویچ پانل با هسته لانه زنبوری تقویت شده توسط شی وهمکاران [7]

 

بخش مغزی[5] (لایه میانی) پانل ­های ساندویچی لانه زنبوری دقیقا مشابه لانه­های زنبور عسل موجود در طبیعت می­باشد، که نام خود را از آن گرفته است. چینی ­ها اولین کسانی بوده ­اند که حدود 2000 سال قبل لانه زنبوری کاغذی ساخته ­اند. تا سال 1945 ساندویچ پانل­ های تمام آلومینیومی ساخته نشده بودند. این موفقیت واقعی، درست قبل از متحول شدن چسب ­های مخصوص اتصال لایه­ های سطحی به لایه ­های مغزی متجلی گشت. ماینز و همکاران [8] بر روی رفتار کاهش وزن ساندویچ پانل‌های کوچک بحث نموده‌اند. نکته اصلی مورد توجه آنها ماده مرکزی داخل بدنه بوده است که از آلیاژ تیتانیوم استفاده شده است و رفتار مکانیکی هسته میکرو شبکه‌بندی با شبکه‌بندی لانه‌زنبوری رایج مقایسه شده است. همچنین تان­جیان­فنگ و وانگ هاون، ژایون وانگ و نوئل [9-11] نیز تحقیقاتی در این زمینه انجام داده‌اند. در دهه اخیر علاقه به طراحی و توسعه ساختارهای مقاوم افزایش یافته است. ساندویچ پانل‌ها با هسته میانی لانه زنبوری آلومینیومی به عنوان یکی از اصلی‌ترین ساختارهای محافظ به دلیل داشتن نسبت مقاومت بالا به وزن آنها و دارا بودن مقاومت فشاری بالا مطرح می‌باشند که در سال‌های اخیر با توجه به افزایش درخواست برای سبک‌تر کردن وزن سازه‌ها مورد توجه بسیاری قرار گرفته‌اند. شهبازی و همکاران [5] به معرفی هسته لانه زنبوری جدید با تکنولوژی ساخت هیدروفرمینگ برای کاربرد در سازه های هوافضایی پیشرفته پرداخته اند که زمینه این پژوهش می باشد. لیاقت و سرایلو [12] به طراحی بهینه هسته در سازه‌های لانه‌زنبوری تحت بار فشاری پرداخته‌اند. در این پژوهش بهینه‌سازی وزن نسبت به بارگذاری از دو روش تحلیلی و عددی انجام شده است. شان شان شی[6] و همکاران [13] کامپوزیت­ های ساندویچ پانل لانه زنبوری آلومینیومی و فیبر کربن را با توجه به وجود لایه میانی فیبر کولار[7] مورد بررسی قرار داده ­اند. این بررسی ­ها شامل بررسی فشار غیر محوری می­باشد، شکل8.

 

(الف) ساندویچ پانل مورد استفاده توسط شان شان شی و همکاران، (ب) آزمایش تجربی فشار غیر محوری

 

شکل8- (الف) ساندویچ پانل مورد استفاده توسط شان شان شی و همکاران، (ب) آزمایش تجربی فشار غیر محوری [13]

 

2. مشخصات و ویژگی‌های ماده

 

آلیاژهای آلومینیوم کاربرد وسیعی در صنایع ساختمان سازی ،هوافضا و خودروسازی به عنوان سازه‌های سبک دارند. در این میان آلیاژ آلومینیوم AA5754 به خاطر استحکام قابل قبول، مقاومت به خوردگی خوب، و دارا بودن قابلیت جوشکاری و پرداخت سطحی مناسب ترجیح داده می‌شود. ماده استفاده شده در تحلیل نرم‌افزاری آلیاژ آلومینیوم AA5754 است که مطابق با نمونه‌های آزمایش تجربی می‌باشد. خواص مکانیکی این نوع آلومینیوم در جدول1 آورده شده است.

 

جدول 1- مشخصات مکانیکی آلومینیوم آلیاژی 5754 [14]

مشخصه

مقدار

استحکام تسلیم معیار

130 MPa

مقاومت کششی

220 - 270 MPa

سختی برینل

63 HB

 

3. آزمایشات تجربی

 

آزمون فشار یکی از آزمون ­های اصلی جهت بدست آوردن خواص مکانیکی ساندویچ پانل ­ها از جمله استحکام فشاری می­باشدکه هدف آن بررسي رفتار الاستیک و پلاستیک (تنش) فشاری قطعات می­باشد. برای انجام این آزمون از دستگاه STM - 150 سنتام که در آزمایشگاه تحقیقاتی خستگی و شکست دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران،استفاده شده است. دستگاه قادر است خواص مکانیکی طیف وسیعی از مواد را تست کند، دستگاه STM - 150 دستگاه تست کشش و فشار یونیورسال می­باشد. دستگاه، نرم‌افزاری قدرتمند (STM Controller) دارد که قادر است دستگاه را کنترل کرده و مقادیر ابزارهای اندازه‌گیری آن‌را را نشان دهد. یکی از حساس­ترین بخش­های این دستگاه که وظیفه تبدیل اطلاعات محاسبه شده به سیگنال الکتریکی را دارد، حسگر بار یا لود سل می­باشد. لودسل یك نوع حسـگر الكترونیكی برای اندازه گیری وزن و نـیرو است. این محـصول تغـییرات وزن را بر اساس تغییر ولتاژ براساس وزن بار وارده حس كـرده و آن را به نـشان دهنده الكتـرونیـكی یا اندیكاتور منتـقل می نماید.

 

1.3. نمونه های آزمایش تجربی

 

در این آزمون از دو طرح پیشنهادی ساندویچ پانل لانه زنبوری طراحی شده شامل ساندویچ پانل لانه زنبوری طراحی شده با مغزی لانه زنبوری نوین از جنس آلومینیم 5754 و همچنین با دو پوسته آلومینیومی هم جنس با ضخامت 5/1 میلیمتر در دو طرف لایه مغزی، بدون استفاده از فوم پلی یورتان در بین آن و دیگری با تزریق فوم پلی یورتان داخل آن استفاده شده است.

 

 

2.3. مراحل انجام آزمایش تجربی

 

در ابتدا پس از ساخت نمونه آزمایشگاهی ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی، برای قرار دادن نمونه بین دو فک دستگاه آزمون فشار، در ابتدا کاملا سطوح ساندویچ پانل لانه زنبوری را تمییز نموده تا از هرگونه آلودگی عاری باشد و دارای اصطکاک کمتری باشد، سپس نمونه را بر روی فک پایینی قرار داده و با استفاده از کنترلر دستگاه فک بالایی را بر روی نمونه قرار داده، به منظور اعمال فشار به قطعه نمونه نرخ حرکت فک ­ها را برابر 2 میلیمتر در دقیقه قرار داده و با استفاده از سیستم نرم افزاری به دستگاه دستور اعمال فشار داده می­شود. در شکل ­های 9 و 10 نمایی از دستگاه در حین آزمون فشار بر روی ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی نوع 1 و نوع 2 (پر شده با فوم پلی یورتان سخت) نمایش داده شده است.

 

 

ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی نوع 1در آزمون فشار

شکل 9- ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی نوع 1در آزمون فشار،

(الف) قبل از اعمال فشار، (ب) بعد از اعمال فشار

 

ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی نوع 2 (با فوم پلی یورتان) در آزمون فشار

شکل 10- ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی نوع 2 (با فوم پلی یورتان) در آزمون فشار

 

3.3. نتایج حاصل از آزمون تجربی فشار

 

با توجه به حسگر بار، خروجی که در این آزمون در اختیار ما قرار می­گیرد اطلاعات در مورد میزان نیروی وارده نسبت به جابه ­جایی می باشد. که در نمودار های شکل 11 و12 نمایش داده شده اند.

 

نمودار نیرو – جابه¬جایی نتایج آزمون فشار بر روی ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی

شکل 11- نمودار نیرو – جابه ­جایی نتایج آزمون فشار بر روی ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی

 

نمودار نیرو – جابه­جایی نتایج آزمون فشار بر روی ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی پر شده با فوم پلی یورتان

شکل 12- نمودار نیرو – جابه­ جایی نتایج آزمون فشار بر روی ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی پر شده با فوم پلی یورتان

 

 

مقایسه نمودار های نیرو – جابه­جایی آزمون فشار بر روی ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی بدون فوم پلی یورتان و با فوم پلی یورتان

شکل13- مقایسه نمودار های نیرو – جابه­ جایی آزمون فشار بر روی ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی بدون فوم پلی یورتان و با فوم پلی یورتان

 

جدول2- نسبت استحکام فشاری نمونه ها

 

 

نمونه‌های مورد آزمایش تجربی

وزن (N)

نیروی تحمل شده (N)

نسبت استحکام به وزن

1

ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی

70/1

8000

4705

2

ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی پرشده با فوم پلی اورتان

2

44000

22000

 

با توجه به شکل 13 ، جدول 2 و نتایج بدست آمده از آزمون عملی مشاهده می­نماییم، ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی دارای استحکام فشاری بالایی می­باشد. همچنین با استفاده از فوم پلی یورتان سخت، استحکام فشاری ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی به شدت افزایش می­یابد که در نمودار 15 مقادیر بدست آمده از این دو آزمایش با یکدیگر مقایسه شده اند.

 

 

4. تحلیل المان محدود

 

پس از ترسیم هندسه مسئله، مش­بندی مورد نظر و تعریف خواص ماده تشکیل دهنده ساندویچ پانل پیشنهادی یعنی آلومینیوم آلیاژی 5754، با توجه به شرایط مورد نیاز آزمون فشار، دیگر تنظیمات لازم بر روی مدل مورد مطالعه انجام شد. در این شبیه سازی از مدل Abaqus برای شبیه سازی آزمون فشار استفاده شده است. به منظور شبیه سازی ایجاد فشار یکنواخت فک­های دستگاه آزمایش از دو صفحه با تنظیمات 3D، و از نظر تحلیلی صلب[8] برای شبیه سازی فک­های دستگاه آزمون فشار استفاده شده است. در شکل 14 هندسه مورد استفاده در شبیه سازی نشان داده شده است.

 

هندسه مورد استفاده در شبیه سازی آزمون فشار

شکل 14- هندسه مورد استفاده در شبیه سازی آزمون فشار

 

1.4. نتایج تحلیل عددی آزمون فشار

 

در این بخش به ارائه نتایج تحلیل اجزاء محدود آزمون فشار با توجه به چندین پارامتر از جمله جابه ­جایی، توزیع تنش پرداخته شده است.

 

1.1.4. تغییرات جابه­ جایی آزمون فشار

 

تغییرات جابه ­جایی یکی از پارامترهای با اهمیت در تحلیل فیزیک مسئله می­باشد. در شکل ­ 15 کانتور جابه­ جایی ساندویچ پانل لانه زنبوری . مغزی ساندویچ پانل تحت آزمون فشار نمایش داده شده است.

 

کانتور جابه¬جایی در آزمون فشار، (الف) ساندویچ پانل لانه زنبوری ، (ب) مغزی ساندویچ پانل لانه زنبوری

 

شکل 15- کانتور جابه ­جایی در آزمون فشار، (الف) ساندویچ پانل لانه زنبوری ، (ب) مغزی ساندویچ پانل لانه زنبوری

 

 

2.1.4. تغییرات تنش

 

در این بخش به ارائه نتایج تنش پرداخته می‏شود. نتایج تنش حائز اهمیت ترین نتایج تحلیلی این پژوهش می‏ باشند. در شکل ‏16 کانتور توزیع تنش مایزز[9] حاصل از شبیه سازی ساندویچ پانل لانه زنبوری و مغزی ساندویچ پانل در آزمون فشار نمایش داده شده ­اند.

 

کانتور توزیع تنش مایزز در آزمون فشار، (الف) ساندویچ پانل لانه زنبوری ،(ب)مغزی ساندویچ پانل لانه زنبوری

شکل 16- کانتور توزیع تنش مایزز در آزمون فشار، (الف) ساندویچ پانل لانه زنبوری ،(ب)مغزی ساندویچ پانل لانه زنبوری

 

5. مقایسه نتایج تجربی و المان محدود

همانطور که در شکل 17 و جدول 3 مشاهده می شود، نتایج حاصل نشان دهنده تطابق بالای نتایج حاصل از شبیه سازی عددی توسط نرم افزار آباکوس و آزمایش­های تجربی صورت گرفته بر روی ساندویچ پانل پیشنهادی دارد. از این رو می­توان بر اساس نیاز از اطلاعات حاصل از شبیه سازی عددی به منظور کاربرد بهینه استفاده نمود.

 

مقایسه نتایج حل تجربی و عددی

شکل 17- مقایسه نتایج حل تجربی و عددی

جدول 3- صحه گذاری شبیه سازی المان محدود

ساختار سازه

نیروی تحمل شده در آزمایش تجربی(N)

نیروی تحمل شده در شبیه سازی المان محدود(N)

خطا(%)

ساندویچ پانل پیشنهادی

8000

8420

5

 

 

6. نتیجه گیری

 

در این مقاله با توجه به کاربردی بودن کامپوزیت ها در سازه های عمرانی، صنایع خودرو سازی و صنایع دیگر، پس از طراحی و ساخت کامپوزیت پیشنهادی چون ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی، با اضافه کردن فوم پلی یورتان در مغزی آن،نمونه دیگری را جهت انجام آزمون تجربی فشار و شبیه سازی المان محدود به منظور یافتن نسبت استحکام فشاری این دو نمونه، آماده گردید.در این پژوهش نتایج بسیاری مشاهده گردید که عبارتند از:

1. معرفی ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی به عنوان سپر مقاوم مورد استفاده در صنایع ساختمان سازی، هواپیماسازی و صنایع پیشرفته

2.افزایش بسیار بالای نسبت استحکام فشاری نمونه ساندویچ پانل لانه زنبوری پیشنهادی با فوم پلی یورتان نسبت به نمونه بدون فوم آن

3.تطابق بالای نتایج حاصل از آزمایش تجربی و شبیه سازی المان محدود

4.استفاده بهینه از اطلاعات حاصل از شبیه سازی عددی

 

جهت دیدن مطالب بیشتر کلیک کنید.

جهت دیدن فیلم های آموزشی بیشتر کلیک کنید

composite structures used in construction industry

 

مراجع

[1] Tripp, SH. and Richard, W. “Advanced Roofing Materials Offer Disaster Resitance with an Environmental Twist”, Research Magazine, ISSN 2150-5128, Vol.2, No.2.

[2] Designfax weekly emagazine. (2013), “New Twist in Wind Blade Design Promises Higher Energy Output”, Vol.9, Augest 13.

[3] Bitzer.T. (1997), “Honeycomb Technology”, ISBN 0-412-54050-9.

[4] Koc.M. (2008), “Hydroforming for Advanced Manufacturing”, CRC Press ISBN 978-1-4200-7786-5.

[5] Afshin, K., Javad, SH.K. and Nazanin, K. (1394), “Introducing the new Honeycomb Core with Hydroforming Technology for use in Advanced Aerospace Structures”, modern achievements on aerospace and related sciences conf. (in Persian).

[6] Linlin, Y., Jingtao H., Jing, L. and Zhengyi, J. (2016), “Mechanical properties and tribological behavior of aluminum matrix composites reinforced with in-situ AlB2 particles”, Tribology International, 98, pp 41-47.

[7] Zhi, S., Shanshan, Sh., Xu, G., Xiaozhi, H. and Haoran, Ch. (2016),” On compressive properties of composite sandwich structures with grid reinforced honeycomb core”, S1359-8368(16)30099-3.

[8] Mines, Tsopanos, S., Shen,Y., Hasan,R. and McKown, S.T., “Drop Weight Impact Behaviour of Sandwich Panels with Metallic Micro Lattice Cores”, International Journal of Impact Engineering, Vol. 60, (2013) 120e132.

[9] Jianfeng and Wang Haowen,(2013) “Panel/Full-Span Free-Wake Coupled Method for Unsteady Aerodynamics of Helicopter Rotor Blade”, Chinese Journal of Aeronautics, Vol.26, Issue 3, pp.535-543.

[10] Wang, J. and Kang Yang, Ch., (2013), “Failure Analysis of Hydroforming of Sandwich Panels”, Journal of Manufacturing Processes, Vol/15 256–262.

[11] Noël, n., Renson,L and Kerschen,G. , (2014), “Complex Dynamics of a Nonlinear Aerospace Structure: Experimental Identification and Modal Interactions”, Journal of Sound and Vibration333, 2588–2607.

[12] Liaghat, GH. and Sraylv,H., (1388), “Optimal Design of Honeycomb Core Structures”, Journal of Engineering Lecturer - Mechanical, (in Persian).

[13] Shanshan, Sh., Zhi, S., Xiaozhi, Hu. and Haoran, Ch. ,(2014), “Flexural strength and energy absorption of carbon fiber aluminum honeycomb composite sandwich reinforced by aluminum grid”, Thin Walled Structures, 84, pp 416–422.

[14] Davis.R., (2011), “Metals-Handbooks”, Vol. 14.

 

نویسندگان:

نازنین کفایی کاوشیان، افشین کازرونی، جواد شهبازی کرمی

 


راهنما  لطفا برای درج نظر و یا سوال به موارد زیر توجه کنید:

  • قبل از طرح پرسش  خود ، سوالات دیگر را مطالعه بفرمایید.
  •  کلمات فارسی را فارسی و انگلیسی را انگلیسی بنویسید.
  •  سوالتان بدون ابهام  و کامل باشد.
  • اگر میخواهید عکسی را همراه سوال آپلود نمایید  میتوانید لینک آن را در متن بگذارید و یا از گزینه  ارسال تصویر  استفاده کنید.

 

درج دیدگاه


Google Analytics Alternative