آموزش کریو Creo > آموزش مقدماتی کریو Creo
می آموزیم:
سلام جلسه دوم آموزش کریو – من شهاب اسدی هستم عضو هیات علمی کدافزار
جلسه قبل درباره آموزش نرم افزار کریو|معرفی شرکت PTC و Creo| قسمت 1 صحبت کردیم .
در این جلسه قصد داریم ، کریو پارامتریک (Creo parametric Environment) یا همون محیط کاری کریو را معرفی کنم .
خب د رمرحله اول برنامه رو run میکنیم . اولین نکته اینکه : در هنگام نصب کریو تمام هسته های اصلی خودش رو نصب میکنه و هر کدوم آیکن خودش رو داره ، آیکن کریو پارامتریک هم مشخصه ، روش کلیک میکنیم ، در قسمت start ویندوز هم میتونید جستجوش کنید .
صفحه اصلی شامل موارد زیر است :
منوی اصلی : منوی اصلی صفحه اصلی شامل دو تب file و home هستش. هر کدوم شامل زیر تب یا Ribbon هستش (new – open , …) و هر کدوم از این ریبون ها هر کدام یک group دارند (data – setting-utilities , …)
Navigation: از بخش های متفاوت folder browser: فولدر هایی که ما زیاد در محیط ویندوز به اونها نیاز داریم . مثل فولدر دسکتاپ ، my document و ... یک سری هم خودش میسازه مثل working directory . یک قسمت دیگه folder tree است که در اون مکان فایل یا فولدری که ذخیره کردیم رو از اینجا به محیط نرم افزار فراخوانی کنیم .
بخش Favorite : اگر در قسمت فولدر ها ، فولدری مورد علاقه ما باشه که بخوایم دسترسی سریع بهش داشته باشیم اینجا قرارش میدیم.
بخش model tree یا درخت طراحی : مربوط به مدلسازی است و در ادامه باهاش کار داریم .
Browser نرم افزار : یک قسمت منحصر بفرد نرم افزار کریو است. قسمتی که در هیچ یک از نرم افزار های طراحی نمیبینید. شبیه اینترنت اکسپلورر هستش . و میتونید در این قسمت به جستجو در اینترنت بپردازید . سه تا تب بصورت پیش فرض اینجا داریم . یکی به صفحه اصلی سایت کریو . دیگری کاتالوگ کامل از قطعات صنعتی ، و تب سوم محل قرار گیری قطعات محبوب و استاندارد هستش که دارن از کریو استفاده میکنند .
برای مخفی کردن کل این بروزر یا بخش های مختلف با کلیک روی یک دکمه سمت چپ و پایین صفحه ،میشه این پنجره ها رو hide کرد . و میشه محیط طراحی را full screen یا un full screen کنم .
model tree یا درخت طراحی :
درخت طراحی کلا جایی است که تمام اتفاق های طراحی از ابتدا تا انتها در اون ضبط میشه . بطور پیشفرض مختصات ما رو نمایش میده و سه صفحه اصلی نرم افزار . قسمت اصلی رو بهش گرافیک ویو (graphic view) میگیم. همچنین در گرافیک تولبار (toolbar) داریم که وظیفه اون تنظیم ویژگی های بصری نرم افزار هستش. مثل rotate یا چرخاندن شکل ، حرکت دادن شکل ، zoom in ، zoom out و ... که اینها بطور مفصل توضیح داده شد .
guick access tollbar : بخش بالای صفحه که شامل یک سری از دستوراتی هست ، که میتونیم که بصورت پیش فرض وجود داره . مثل new بازکدن یک محیط کاری جدید ، open فراخوانی یک پروژه و save یا ذخیره سازی .unde و redo برای برگشت به عقب و جلو و ... و دکمه بستن یا close . این با دکمه بستن نرم افزار که سمت راست هست فرق میکنه و کارش بستن پرونده یا mood جاری هست.
Ribbon (ریبن) model : این ریبن شامل دستوارت مخصوص به خودشه. یک نکته رو همیشه به خاطر داشته باشید : هیچ ریبنی نیست که دستوراتش با هم در تضاد باشه . برای مثال در گروه detum ، تمامی دستورات مربوط به ایجاد المان های مرجع وجود داره و نه هیچ دستور دیگه ای. Operaton – get data –shapes –enginerring- editting- surfaces – model intent و ...
در بالای نرم افزار اسم پرونده است با عبارت active که میشه فهمید کدوم پرونده در حال حاضر جاری یا فعال است. و د رادامه اون اسم برنامه و ورژن اش . در قسمت پایین نرم افزار بخش meessage area برای مشاهده پیغام هایی که برنامه بهشتون میده است.
بالا سمت راست یک command search داریم ، که میشه دستور مورد نظر رو در اونجا جستجو کنیم . برای مثال دستور extrude رو جستجو میکنیم. کنار اون آیکنی هست که متصل میشه به سایت اصلی و میشه از آموزش های ptc استفاده کرد . در کنار اون هم help یا راهنمای برنامه است .
خب تا اینجا یا اجزای اصلی محیط آشنا شدید . در آموزش های بعدی در باره نود ها و یا محیط ها می پردازیم .
جلسه بعدی working directory و استفاده از آن.
برای ارسال نظر، باید وارد اکانت کاربری خود شوید و یا در سایت ثبت نام کنید